Airconditioning

Bent u op zoek naar airconditioning voor kantoor of thuis? 

Voor het juiste binnenklimaat voor uw werkomgeving of woning is een airconditioning absoluut een uitkomst. Bent u gevestigd, of woont u, in de regio Oss, Uden, Veghel, Den Bosch of Eindhoven en zoekt u een oplossing in de vorm van een airco? Neem dan contact op met Koeltech. 

De inzet van een airconditioning op kantoor of thuis zorgt voor een prettige woon- en werkomgeving door de combinatie van koeling en een lagere luchtvochtigheid. Hierdoor verminderen klachten als hoofdpijn, vermoeidheid e.d. De koele droge lucht zorgt ervoor dat u zich prettig voelt in de omgeving. Een airco voor het juiste binnenklimaat. 

 

Kiezen voor Koeltech

Koeltech is een klein specialistisch koeltechnisch bedrijf dat zich richt op de regio. Wij hebben goede banden met collega ondernemers om ook grote projecten aan te nemen. Doordat wij klein zijn staan wij in direct contact met onze relaties. Volledig op de hoogte van gemaakte afspraken en in staat om snel en flexibel actie te ondernemen. Geen overhead in kantoren en dure auto's, gewoon recht door zee en pragmatisch kijkend naar de oplossing die u het beste past. 

 

Maatwerk en airconditioning

Het afstemmen van de keuze voor het type airconditioning is maatwerk, kijkend naar vele factoren in uw leef- en werkomgeving. Daarbij werken wij uitsluitend met a-klasse producten van voornamelijke Mitsubishi electric, Daikin en lg. 

Met een airconditioning realiseert u het juiste binnenklimaat, voor koeling maar ook voor verwarming.

airconditioning Koeltech

airconditioning nijmegen

Airco Uden - Oss - Den Bosch | Koeltech