Koeltechniek storingen komen altijd ongelegen

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw koelsytemen door een koeltechnish bedrijf beperkt u het aantal storingen. Helemaal voorkomen is helaas niet mogelijk maar we kunnen door preventief onderhoud veel voorkomen.

 

Het is bijna sluitingstijd en er treed een storing op, altijd op het verkeerde moment. Dat weten we allemaal. Door de uitval van uw koelsysteem loopt u gevaar in de continuiteit. De kwaliteit van uw waren kan niet meer worden gegarandeerd en daarmee dus ook de kwaliteit naar uw klanten. Uw koelinstallatie, koelsysteem, dient het hele jaar door storingsvrij te werken. 

 

Storingsdienst koelsystemen 

Bij een storing wilt u dat er snel en adequaat wordt gereageerd!
Door gebruik te maken van onze service en onderhoud dienst bent u verzekerd van een snelle reactie. Koeltech heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag voor u standby te staan in geval van storingen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij kennen meerdere vormen van onderhoud en storingsafspraken voor uw koelsystemen.  

Heeft u een storing? Bel: 06 45 31 49 18 

 

Belangrijk:

  • U heeft geen onderhoudscontract?
  • U meld een storing binnen de onderstaande tijden.
    • werkdagen tussen 20.00 en 08.30 uur.
    • in het weekend, vrijdag vanaf 17.00 tot maandag 08.30 uur.

Dan geldt er een toeslag van € 150,00 ex. BTW per melding. Koeltech bepaald of deze toeslag (urgentie melding) in mindering wordt gebracht op de factuur voor het verhelpen van de storing. 

airconditioning Koeltech

airconditioning nijmegen

Airco Uden - Oss - Den Bosch | Koeltech